Frans Suellsgatan 3, 211 22 Malmö

VIN, MAT OCH PRAT

Vi avnjuter mat och vin och har ett samtal om detta under tiden.

Vi bestämmer tillsammans ett tema. Säsong eller någon enskild region, en råvara eller kanske en tidsepok. Med temat som inspiration så skapar vi en meny på tre – fem rätter med en – två utvalda drycker till varje rätt. Mängden dryck, liksom storleken på rätterna anpassar vi efter antalet rätter och drycker så att vi behåller balansen i smakerna på ett behagligt sätt.

Kvällen inleds med en kort presentation av temat för aftonen och hur tankarna gick när temat, menyn och dryckerna valdes. Ni får också en liten guidning i hur man kan göra när man provar drycker. En ganska enkel metodik som gör att man får ut mycket mer information ur innehållet i varje glas och därigenom ökar sin förståelse för, och njutning av, smakerna och hur de är tänkta att reagera med de olika komponenterna på varje tallrik.

Ni avnjuter i lugn och ro kvällens meny och sinsemellan, samt med provningsledaren, pratar ni om hur ni upplever mat och dryck för sig och i kombination med varandra. Inför att varje rätt serveras presenteras varje dryck lite mer ingående och varför de är valda till just den rätten. Efter varje rätt pratas om intryck och huruvida ni håller med om vårt dryckesval.

För offert eller ytterligare information kontakta oss på info@arstiderna.se eller +46(0)40 23 09 10

Back to Top