Lokaler

Vi erbjuder

A la carte & menyer – I den vackra matsalen på källarplan under stenvalven serveras säsongens råvaror tillagde med kunnande och passion.

Chambre séparée – Inuti vår matsal på källarplan har vi ett separat rum med plats för ett långbord till upp till 24 personer.

Private dining – Högst upp i huset finns Jörgen Kocks våning. En exklusiv våning för privata middagar för 5 – 40 personer.

Konferenser/Möten – Små eller stora sällskap hittar här en inspirerande miljö med allt som behövs för en konstruktiv dag.

Fest – För livets alla högtider, privat eller yrkesmässigt så finns lilla och stora festsalen i Kockska huset. Lilla festsalen rymmer upp till 42 personer och stora festsalen rymmer upp till 120 gäster. Dessa går att hyra separat eller tillsammans.

Trädgården – I vår trivsamma innergård hittar du en idyllisk miljö med växtlighet, blomster & våra vackra röda stenfasader.

Bröllop – Vår, sommar, höst eller vinterbröllop. Vi har de perfekta lokalerna för festen.

Catering – Vi levererar mat till hemmet, festen, bröllopet eller till företaget.

Aktiviteter – Om ni testa på att vara mästerkock för en dag eller vill gå på en vinprovning i världsklass har vi paketet för er!

Chambre séparée

I Kockska husets källare hittar ni vårt privata rum i anslutning till vår matsal. Här ryms upp till 24 gäster som sitter vid ett vackert uppdukat långbord.

Perfekt för en lyxig middag, fest eller ett mindre bröllop. Ingång finns både separat från matsalen, precis vid vår entré vid Frans Suellsgatan 3 samt via vår matsal.

Jörgen Kocks våning

På Kockska husets andra våning finner ni självaste Gustav Adolf gamla lägenhet. I denna paradvåning finner ni fyra rum där det ryms för mingel, middagar och spännande fester för upp till 40 sittande matgäster, men fler för mingel.

I Kockska våningen finns tapet och målningar från 1500-talet, en riktig kulturskatt för den historiskt intresserade!

Ingången finner ni på Västergatan 2A. En trappa upp finner ni privata toaletter & garderob.

Festsalarna

För livets alla högtider, privat eller yrkesmässigt så finns lilla och stora festsalen i Kockska huset. I renässanslokalerna med sina stora vackra fönster, ljuskronor och konst får ni en elegant och historisk upplevelse.

Stora festsalen rymmer upp till 120 sittande matgäster, men fler för mingel och biosittning.

Lilla festsalen rymmer upp till 42 personer

Dessa går att hyra separat eller tillsammans. Vi har haft allt från bröllop, gåsamiddagar, julbord till konferens och vinprovningar. Projektorer samt möjlighet att koppla in högtalare finns.

Back to Top