Om oss

Årstiderna står för ett svenskt kök präglat av både tradition och kvalitet. Ett kök där internationella klassiker går hand i hand med en kärlek till regionens och årstidens råvaror.

Kockska huset erbjuder en unik miljö som ni inte hittar någon annanstans i Malmö. Denna historiska byggnad är från 1500-talet och har hyst både Jörgen Kock & Gustav Vasa. Det är en väldigt speciell känsla varje gång man går ner under de vackra tegelvalven. De traditionsenliga vita dukarna, linneservetterna, atmosfären, de tända ljusen, den förstklassiga servicen och såklart fantastisk mat.

Sedan krogverksamhetens start på 1600-talet har Kockska huset varit en favoritplats för livsnjutare från när och fjärran. 1967 öppnade Lars Lendrop restaurang Kockska krogen och 1997 flyttade Årstiderna in i Kockska huset. 2018 fick restaurangen utmärkelsen Årets Klassiker vid Restauranggalan.

Årstiderna i Kockska huset är en del av Pieplows restauranger.

Hur beskriver man enklast Pieplows Restauranger? Det kan verka enkelt att sätta oss i facket restaurangkoncern, vi har ju t.o.m ordet i vårt koncernnamn. Vi tycker dock själva att det inte riktigt sitter rätt med den breda kompetens och diversifierade produktportfölj vi har och ständigt utvecklar och förbättrar. Vi tycker istället att titeln upplevelsekoncern passar in bättre på det vi gör och det vi vill göra i framtiden. Att gå och äta på våra restauranger ska vara en upplevelse i smaker, miljöer och bemötande. Man ska minnas ett tillfälle med oss med välbehag.

Vi är ju så mycket mer än bara restauranger även om vi är väldigt stolta över dem. Catering, event, bröllop, fester, företagsstämmor, kick off, after work, musikproduktion, ja listan kan egentligen göras hur lång som helst.

Våra enheter består idag av Årstiderna i Kockska huset, Dykeriet by Pieplow (Lomma), Food Republic och Pieplows Mat i Lund (Axis).

Kontakta oss gärna på info@pieplowsrestauranger.se

Back to Top