Meny

À LA CARTE & MENYER

Nere i Kockska Husets vackra tegelkällare serverar vi menyer inspirerade av säsongens råvaror.

FÖRRÄTTER

Kräftbisque
Havskräftor | Purjolök | Skaldjursravioli
225 kr

Löjrom
Smetana | Rödlök | Gräslök | Citron | Potatiskaka
305 kr

3 x svenska smaker
Matjessill | Gravad lax | Skagen | Löjrom | Smör | Ost | Bröd
235 kr

Råbiff (Steak tartare)
Svenskt nötkött | Dijonaise | Svampemulsion | Äggula | Baguette
195 kr

HUVUDRÄTTER

Torskrygg
Smör | Pepparrot | Bladspenat | Svamp | Potatismousseline
455 kr

Suells sula
Kalv | Ostfondue | Tomatsallad | Pommes duchesse
415 kr

Oxfilé
Amaronesky | Krisp | Svamprisotto
595 kr

Råbiff (Steak tartare)
Svenskt nötkött | Dijonaise | Svampemulsion | Äggula | Pommes frites
295 kr

Vegetarisk rösti
Svamp | Blomkål | Kål | Betor | Parmesan | Västerbottenost
255 kr

DESSERTER

Katrinplommonsufflé
Vaniljglass
185 kr

Tahitivaniljglass
Hjortron (Cloudberries) | Madelaine
165 kr

Chokladfondant
Päron
185 kr

Crème Brûlée
Färska bär
180 kr

Ost
Marmelad | Fröknäcke
Dagspris

Chokladtryffel
48 kr

ÅRSTIDERNAS
GRAND MENY

Amuse-bouche

Kräftbisque
Havskräftor | Purjolök | Skaldjursravioli
Petit Chablis, Chablis, Frankrike
______________

Torskrygg
Smör | Pepparrot | Bladspenat | Svamp | Potatismousseline
Plan B! OD Riesling, Western Australia, Australien

och / eller

Hjortytterfilé
Hallon- & lakritssås | Rödkål | Äpple | Svamp | Potatisgratäng
Orin Swift Abstract, California, USA
______________

Chokladfondant
Päron
Tesauro Recioto della Valpolicella, Veneto, Italien

3-rätters    850 kr
4-rätters   1150 kr

3 glas vin    795 kr
4 glas vin  1095 kr

Denna meny serveras endast till samtliga vid bordet

Vi erbjuder även vegetariska och veganska alternativ och tar hänsyn till allergier, maila oss på info@arstiderna.se