À LA CARTE & MENYER
Nere i Kockska Husets vackra tegelkällare serverar vi menyer inspirerade av säsongens råvaror.
FÖRRÄTTER
Kräftbisque
Havskräftor | Purjolök | Skaldjursravioli
225 kr
Löjrom
Smetana | Rödlök | Gräslök | Citron | Potatiskaka
305 kr
3 x svenska smaker
Matjessill | Gravad lax | Skagen | Löjrom | Smör | Ost | Bröd
235 kr
Råbiff (Steak tartare)
Svenskt nötkött | Dijonaise | Svampemulsion | Äggula | Baguette
195 kr
HUVUDRÄTTER
Torskrygg
Smör | Pepparrot | Bladspenat | Svamp | Potatismousseline
455 kr
Suells sula
Kalv | Ostfondue | Tomatsallad | Pommes duchesse
415 kr
Oxfilé
Amaronesky | Krisp | Svamprisotto
595 kr
Råbiff (Steak tartare)
Svenskt nötkött | Dijonaise | Svampemulsion | Äggula | Pommes frites
295 kr
Vegetarisk rösti
Svamp | Blomkål | Kål | Betor | Parmesan | Västerbottenost
255 kr
DESSERTER
Katrinplommonsufflé
Vaniljglass
185 kr
Tahitivaniljglass
Hjortron (Cloudberries) | Madelaine
165 kr
Chokladfondant
Päron
185 kr
Crème Brûlée
Färska bär
180 kr
Ost
Marmelad | Fröknäcke
Dagspris
Chokladtryffel
48 kr
ÅRSTIDERNAS
GRAND MENY
Amuse-bouche
Kräftbisque
Havskräftor | Purjolök | Skaldjursravioli
Petit Chablis, Chablis, Frankrike
______________
Torskrygg
Smör | Pepparrot | Bladspenat | Svamp | Potatismousseline
Plan B! OD Riesling, Western Australia, Australien
och / eller
Hjortytterfilé
Hallon- & lakritssås | Rödkål | Äpple | Svamp | Potatisgratäng
Orin Swift Abstract, California, USA
______________
Chokladfondant
Päron
Tesauro Recioto della Valpolicella, Veneto, Italien
3-rätters 850 kr
4-rätters 1150 kr
3 glas vin 795 kr
4 glas vin 1095 kr
Denna meny serveras endast till samtliga vid bordet
Vi erbjuder även vegetariska och veganska alternativ och tar hänsyn till allergier, maila oss på info@arstiderna.se